Johan Hoen is officieel dealer van Nilfisk Alto en Husqvarna . Wij leveren de innovatieve producten van Nilfisk Alto en Husqvarna naast particulier ook aan diverse bedrijven uit de industrie, landbouwmechanisatie, en tuin & park en golf. 

Wij helpen u graag bij de keuze en de service en onderhoud van uw apparatuur.

Nilfisk is opgericht vanuit een visie om wereldwijd producten van de hoogste kwaliteit te produceren en te verkopen en Nilfisk past zich al meer dan honderd jaar aan de veranderende behoeften van markten en klanten aan met innovatieve producten en oplossingen. Met een wereldwijd verkoopteam en bewezen verkoopkanalen hebben we over de hele wereld sterke en waardevolle klantrelaties en partnerschappen opgebouwd en we streven ernaar voorop te lopen op het gebied van technologische vooruitgang om nu en in de toekomst in de behoeften van klanten te voorzien.

Op dit moment biedt Nilfisk een uitgebreid assortiment eersteklas schoonmaakproducten en een vertrouwd service-aanbod aan de professionele markt. Onze belangrijkste productlijnen zijn vloerreinigingsapparatuur, stofzuigers en hogedrukreinigers en een breed scala aan huishoudelijke stofzuigers en hogedrukreinigers voor consumenten over de hele wereld.

In de winkel hebben wij veel producten al uit voorraad leverbaar. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren en producten van nilfisk op maat leveren. Zowel zakelijk als privé. Kom vooral langs voor een passend persoonlijk advies.

Bekijk de catalogus hogedrukreinigers van Nilfisk

Bekijk de catalogus van Husqvarna