Hoen, metaal en groentechniek is uniek en bestaat inmiddels al meer dan 15 jaar. Eerst begonnen als Johan Hoen Tuinmachines in een bedrijfspand aan de Wetterkant in Gorredijk. In 2010 zijn we verhuisd naar ’t Kiemke in combinatie met Henk Hoen Metaaltechniek. Sinds 2020 is Johan Hoen ook eigenaar van de afdeling metaaltechniek waardoor we de naam hebben overgezet in Hoen Metaal & Groentechniek

Het assortiment van Hoen Gorredijk. Onze producten zijn toegespitst op de particulier, agrariƫrs, hoveniers, campinghouders, grond- weg- en waterbouw, (professionele)en de doe-het-zelvers). Met eigen vervoer bezorgen wij.

Bezorgen en afhalen u kunt natuurlijk de artikelen door ons laten bezorgen, vraag naar de mogelijkheden. Wilt u de goederen zelf in het echt bij ons bekijken dan nodigen wij u van harte uit in onze vestiging waar al de producten op de website in het echt te bewonderen en direct te verkrijgen zijn.

Eigen werkplaats mocht er onverhoopt iets defect raken met uw aankoop dan staat ons team monteurs voor u klaar om het defect zo snel mogelijk te verhelpen.

Betaalmogelijkheden In de winkel is het uiteraard mogelijk om contant en met pin te betalen. Voor zakelijke klanten kan een factuur opgemaakt worden.