Startpagina » Aanhangwagens


Verkoop
Johan Hoen Tuinmachines heeft zich verbonden aan een aantal gerenomeerde wagenbouwers. Het bezit de dealerschappen van de merken: Titan, Saris, Hapert, HenRa, Anssems, Power en Freewheel. Omdat alle bovengenoemde merken hun eigen sterke punten hebben willen wij ons niet beperken tot een klein aantal van hen. Met de aangegane dealerschappen kunnen wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid garanderen.

Alle types van bovenstaande wagenbouwers die wij verkopen kunnen uit voorraad geleverd worden, behoudens de aanhangwagens die op individueel verzoek aangepast moeten worden.

Als u op onderstaande links klikt wordt u automatisch doorgeschakeld naar de sites van onze leveranciers en kunt u een eerste indruk opdoen. Wilt u de aanhangwagens in "levende lijve" zien kom dan gewoon bij ons langs en wij informeren u over al de mogelijkheden en prijzen. Wilt u uw oude aanhangwagen inruilen neem deze dan ook even mee, zonder de aanhangwagen gezien te hebben geven wij geen richtprijs af.


Onderhoud en Reparatie
Uiteraard worden door Johan Hoen Tuinmachines de reguliere onderhoudsbeurten verzorgd. Onze werkplaats is er op ingericht om snel en vakkundig uw aanhangwagen te repareren.

De servicebeurten kunt u door ons als dealer uit laten voeren.

De meeste aanhangwagens zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk en maakt van uw aanhangwagen een waardevast bezit. Het kleine onderhoud (bijvoorbeeld: draaipunten van koppeling, handrem, sluitingen en scharnieren voorzien van vet of olie) kunt u makkelijk zelf doen.

Regelmatige servicebeurten voorkomen dat u grote kosten moet maken als gevolg van achterstallig onderhoud.