Startpagina » Aanhangwagens

Verhuur
Voor diegene die een aanhangwagen net te weinig gebruikt om er een te kopen verhuurt Johan Hoen Tuinmachines aanhangwagens voor elke klus of transport. U kent vast de situatie: de tuin gesnoeid, een muurtje weggebroken, studerende kinderen verhuizen kortom: te weinig ruimte in uw auto. Johan Hoen Tuinmachines heeft een ruim aantal open en gesloten enkelassers en tandemassers staan zodat u uw klus kunt klaren. Ook bedrijven die te kampen hebben met uitval van hun aanhangwagens kunnen bij ons al dan niet tijdelijk over vervangende aanhangwagens beschikken. Voor bedrijven is er de mogelijkheid tot maandfacturering achteraf.

Naast deze aanhangwagens beschikken wij ook over speciale aanhangers voor het vervoer van auto's, motoren en bagagewagens voor de vakantieperiode. (uit ervaring weten we dat reservering gewenst is, zeker om teleurstellingen te voorkomen.)

Johan Hoen Tuinmachines heeft zich gespecialiseerd in de breedte van het verhuur aanbod. We willen bijna iedere klant een passende aanhangwagen kunnen aanbieden. Daarom hebben we onder meer ook gekozen voor een tweetal types enkelas, geremd (tot 1.300 kg) en ongeremd (tot 750 kg).


Verkoop
Johan Hoen Tuinmachines heeft zich verbonden aan een aantal gerenomeerde wagenbouwers. Het bezit de dealerschappen van de merken: Titan, Saris, Hapert, HenRa, Anssems, Power en Freewheel. Omdat alle bovengenoemde merken hun eigen sterke punten hebben willen wij ons niet beperken tot een klein aantal van hen. Met de aangegane dealerschappen kunnen wij u kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid garanderen.

Alle types van bovenstaande wagenbouwers die wij verkopen kunnen uit voorraad geleverd worden, behoudens de aanhangwagens die op individueel verzoek aangepast moeten worden.

Als u op onderstaande links klikt wordt u automatisch doorgeschakeld naar de sites van onze leveranciers en kunt u een eerste indruk opdoen. Wilt u de aanhangwagens in "levende lijve" zien kom dan gewoon bij ons langs en wij informeren u over al de mogelijkheden en prijzen. Wilt u uw oude aanhangwagen inruilen neem deze dan ook even mee, zonder de aanhangwagen gezien te hebben geven wij geen richtprijs af.


Onderhoud en Reparatie
Uiteraard worden door Johan Hoen Tuinmachines de reguliere onderhoudsbeurten verzorgd. Onze werkplaats is er op ingericht om snel en vakkundig uw aanhangwagen te repareren.

De servicebeurten kunt u door ons als dealer uit laten voeren.

De meeste aanhangwagens zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Goed en regelmatig onderhoud verlengt de levensduur aanzienlijk en maakt van uw aanhangwagen een waardevast bezit. Het kleine onderhoud (bijvoorbeeld: draaipunten van koppeling, handrem, sluitingen en scharnieren voorzien van vet of olie) kunt u makkelijk zelf doen.

Regelmatige servicebeurten voorkomen dat u grote kosten moet maken als gevolg van achterstallig onderhoud.