Startpagina » Tuin- en parkmachines

Johan Hoen Tuinmachines is gespecialiseerd in het verkopen, repareren en onderhouden van tuin en park machines. Wij adviseren u graag over de beste machine voor u.

Na de aanschaf staan onze monteurs ten aller tijde voor u klaar om ook voor een goede aftersales te zorgen.

Dit kunnen wij natuurlijk alleen garanderen door een complete productlijn van A-merken te voeren. Hieronder kunt u ons complete product programma bekijken, door op de linken te klikken komt u op de website van de leveranciers.

 

 

 

Producent van tuin en park machines zoals loopmaaiers, robotmaaiers, frontmaaiers, kettngzagen, bosmaaiers, enz, enz. Klik op de afbeelding voor de website van Husqvarna.

 

 

 

 

Ervaar het verschil,

 

Hoe beter de maaier, hoe mooier het gazon en ze worden niet beter dan een John Deere

 

 

 

 

Producent van tuin en park machines zoals loopmaaiers, zitmaaiers, kettngzagen, bosmaaiers, enz, enz. Klik op de afbeelding voor de website van Dolmar.

 

 

SABO-grasmaaiers met benzinemotor zijn betrouwbaar en overtuigen met hun kwaliteit. Ze kunnen eenvoudig gestart worden en zijn eenvoudig te bedienen. 
Voor de optimale snede bij ieder weerstype zorgt het SABO TurboStar-systeem. Zelfs vochtig gras wordt opgezet en perfect gesneden. Klik op de link voor meer info.

 

 

 

Aspen alkylaatbenzine. Beter voor mens, machine & milieu

 

 

 

Agialube olie en smeermiddelen

 

 

 

Kramp onderdelen en service

 

 

 

Granit onderdelen en service